Agen Domino Online TetehQQ  Live chat Bola Online ituGol Murah Nih Bos Murah Nih Bos
Murah Banget Loh
Murah Nih Bos Murah Nih Bos
Nonton We Were Soldiers (2002) Sub Indo Terbaru

Nonton Film We Were Soldiers (2002) Sub Indonesia

985 voting, rata-rata 6,9 dari 10

Nonton We Were Soldiers (2002) Subtitle Indonesia

IndoFilm adalah situs nonton We Were Soldiers (2002) movie sub indo download film , gratis full bluray hd 720p 480p 360p mp4 mkv.

Nonton We Were Soldiers (2002) Sub Indo Terbaru

Nyritakake Batalyon 1st, 7 Regiment Cavalry, Pertempuran Calvary 1st nglawan rintangan sing akeh banget ing lembah Ia Drang ing Vietnam ing taun 1965. Diteliti karo komandhan batalion, Letnan Kolonel Hal Moore (dimainake dening Mel Gibson), kita ndeleng wong njupuk komando Batalyon lan persiapane menyang Vietnam. Kita uga ndeleng kepiye Perancis, taun-taun sadurunge, dikalahake ing wilayah sing padha. Perang kasebut dadi pertemuan utama sing pertama antara A.S. lan N.V.A. pasukan ing Vietnam Kidul, lan nuduhake panggunaan helikopter minangka panyedhiya mobilitas lan pesawat dhukungan nyerang.

Rating:R
Genre: Action, History, War
Kualitas:
Tahun:
Durasi: 138 Min
Negara:,
Rilis: