Agen Domino Online TetehQQ  Live chat Bola Online ituGol Murah Nih Bos Murah Nih Bos
Murah Banget Loh
Murah Nih Bos Murah Nih Bos
Nonton My Big Fat Greek Wedding (2002) Sub Indo Terbaru

Nonton Film My Big Fat Greek Wedding (2002) Sub Indonesia

270 voting, rata-rata 6,4 dari 10

Nonton My Big Fat Greek Wedding (2002) Subtitle Indonesia

IndoFilm adalah situs nonton My Big Fat Greek Wedding (2002) movie sub indo download film , gratis full bluray hd 720p 480p 360p mp4 mkv.

Nonton My Big Fat Greek Wedding (2002) Sub Indo Terbaru

Toula Portokalos umur 30, Yunani, lan kerja ing restoran keluargane, Dancing Zorba’s, ing Chicago. Kabeh sing dikarepake bapake Gus yaiku supaya omah-omah karo bocah Yunani sing apik. Nanging Toula golek luwih akeh ing urip. Ibune nyakinake Gus supaya dheweke njupuk kelas komputer ing kuliah (nggawe dheweke mikir). Kanthi kelas kasebut ing sabuk, dheweke banjur njupuk lembaga perjalanan ibune (maneh nggawe bapake mikir minangka ide dheweke). Dheweke ketemu Ian Miller, guru basa Inggris sekolah tinggi, WASP, lan dreamboat dheweke wis nggawe wong gemblung ing restoran; dheweke Tanggal rahasia kanggo sawetara dina sadurunge kulawarga ngerti. Bapakne iku asu amarga dheweke ora duwe basa Yunani. Dheweke kudu sinau nampa Ian; Ian kudu sinau nrima kulawargane Toula sing gedhe, lan Toula kudu sinau supaya bisa nampa awake dhewe.

Rating:PG
Kualitas:
Tahun:
Durasi: 95 Min
Negara:,
Rilis:
Direksi: