Nonton About Schmidt (2002) Sub Indo Terbaru

About Schmidt (2002)

674 voting, rata-rata 6.8 dari 10

Nonton About Schmidt (2002) Subtitle Indonesia

IndoFilm adalah situs nonton About Schmidt (2002) movie sub indo download film gratis full bluray hd 720p 480p 360p mp4 mkv.

Nonton About Schmidt (2002) Sub Indo Terbaru

Warren Schmidt umur 66 taun minangka penjual asuransi pensiun lan ora duwe rencana tartamtu kajaba mung nyopir ing omah motor bojone mekso. Dheweke ora pahit banget, nanging uga ora seneng, amarga kabeh bojone ngganggu dheweke, lan dheweke ora gelem prawan karo anake wadon. Nalika garwane tiba-tiba mati, dheweke bakal nate ngetrapake pernikahane putri marang wong lanang sing ora disenengi, nalika ngupayakake panemuan garwane pungkasane lan awake dhewe ing proses kasebut.

Diposting pada:
Dilihat:98
Rating:R
Genre: Comedy, Drama
Kualitas:
Tahun:
Durasi: 125 Min
Negara:
Rilis: